Gabriela van Gemert-Gunther

Van Gemert Groep

Savelsbosch 54
6228 SB Maastricht
Nederland

gabriela@vangemertgroep.nl
www.vangemertgroep.nl

drs. G.H.M. (Gabriela) van Gemert-Gunther

Aansluitnr. 2079

Maastricht

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00
Uurtarief zakelijk
€ 130,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Teambuilding
Timemanagement
Veranderingen
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik geloof er in dat binnen teams en organisaties maar in feite binnen ieder mens een potentieel zit. Een passie, een overtuiging en de wil om iets te bereiken. Dat iedereen leiderschap kan vertonen, passend bij een bepaalde rol maar met name een bepaalde drive. Het is een kwestie van deze passie en potentie te gaan ontwaken, te ont-dekken en te ont-wikkelen. Want, en dat is mijn overtuiging: als mensen die dingen gaan doen die bij hun passen, als organisaties en teams hun doelen en resultaten bereiken, dat dit leidt tot verandering en tot nieuw (maatschappelijk) resultaat.

Mijn toegevoegde waarde is dat ik professionals, teams en organisaties ondersteun in dit proces. Van het ont-wikkelen en het ont-dekken van die missie, van die eigen kracht en het potentieel. En hen daarbij ondersteun via coaching, procesbegeleiding of advies om deze missie neer te zetten en hun resultaten op welk vlak dan ook, te verbeteren. Ik verbind zacht en hard: ik geloof er in dat het menselijk kapitaal echt het kapitaal van een organisatie maar ook een samenleving is. Dat aandacht voor die mens nodig is maar niet ten koste van alles. Mensen meenemen in en verbinden aan de gewenste veranderingen vind ik zeker een belangrijke voorwaarde. Ze (weer) bewust maken waar ze het voor doen. Dat spreek ik aan.

In mijn aanpak neem ik voornamelijk de rol van de onderzoekende, procesbegeleidende of coachende professional aan maar als het nodig is werk ik zelf zaken uit, pak ik dingen op of stuur ik in het proces. Liever richt ik me op het aanboren van de kracht en eigen verantwoordelijkheid van de mensen met wie ik werk en voor wie ik werk. Geef ik steun bij implementatie. Ik maak gebruik van kerndrijfveren volgens Spiral Dynamics (met gebruikmaking van het licentie instrument Profile Dynamics). Ik draag uit waar ik zelf ook voor sta: leven vanuit je hart, je eigen missie. Dingen doen die er toe doen. Mijn missie? Mensen en organisaties helpen hun missie (weer) te vinden en te bereiken en het verschil te laten maken. Net zoals ik heb gedaan.

Stuur een bericht naar deze coach