Pien Hoogland

Thats Lifecoach

Breudijk 53
3481 LN Harmelen
Nederland

+31621507230
pien@thatslifecoach.nl
www.thatslifecoach.nl

[] P. (Pien) Hoogland []

Aansluitnr. 2419

Harmelen

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 140,00
Uurtarief zakelijk
€ 140,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik zie dat heel veel mensen worstelen om zichzelf te durven zijn. Op het werk en thuis. In kracht én in onmacht. Dan moeten we dit, dan dat, dan nog meer en nog beter, of anders. Of precies zoals van ons verwacht wordt. Dat kan behoorlijk wringen en benauwen. We stemmen ons te vaak af op wat we denken dat anderen of de maatschappij van ons verwachten. We denken……en dan gaat het vaak mis. We verliezen contact met ons hart. In mijn visie is dat wat er mist in ons leven…kijken met de ogen van ons hart. Naar onszelf en naar anderen. De ogen van ons hart kijken ver voorbij het denken en zien veel meer, mooier, helderder, kleurrijker, warmer en waarachtiger. Vanuit ons hart groeit het besef dat we nu mogen oogsten, plukken, doen en zijn waar we zo diep naar kunnen verlangen. That’s Life!
Missie: Als coach en trainer werk ik vanuit mijn hart naar het hart van de ander. Zoals gezegd: zo kan ik veel meer zien en de ander helpen het hart te openen. Daardoor ontvouwen zich mogelijkheden, verlangens, wensen en doelen die nog niet eerder zo helder waren. Van daaruit werken we aan het realiseren ervan. En daarbij geldt voor bijna alle prive en zakelijke vragen dat de kern van een verandering dikwijls te maken heeft met onszelf meer gunnen. Meer liefde, meer rust, minder oordeel, fouten durven maken om te mogen leren, meer plezier, meer geluk.
Vanuit mijn hart werk ik aan het ontmantelen van onze innerlijke criticus zodat we onszelf meer gaan gunnen. Die denker, die piekeraar zit in ons hoofd en tast ons aan, onze vrije wil, ons verlangen en onze kracht. Ik zie het als mijn missie om de denkende macht van die beperkende innerlijke criticus te verkleinen en ruimte te scheppen voor het durven leven en zijn vanuit ons hart. In liefde voor wie we zijn en wat we doen. Pas dan kunnen we ook liefdevoller en met meer begrip kijken naar onze kinderen, familie, vrienden en collega's.

Kijk meer met je hart en zie….wát een potentieel, wát een verlangen, wát een authentiek mens! Alles is er al, open je hart voor jou. That’s Life!

Stuur een bericht naar deze coach