Klara Faber- van den Berg

FlowPeople B.V.

Twentepoort West 10 -6
7609 RD Almelo
Nederland

+31546850881
klara.faber@flowpeople.nl
www.flowpeople.nl

K.H. (Klara) Faber- van den Berg

Aansluitnr. 3137

Almelo

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Leiderschap
Management
Outplacement
Pers. effectiviteit
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Transport & Logistiek
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Klara is een integere en energieke coach, die met beide benen op de grond staat. Door haar betrokken en open houding en haar oprechte interesse in de ander, krijgt ze goed zicht op de coachee en diens situatie en komt ze snel tot de kern. Klara is resultaatgericht, daadkrachtig, waar nodig confronterend en houdt oog voor de menselijke maat. Ze is open, eerlijk en brengt licht en lucht in het coachingstraject.
Klara voert individuele opdrachten en teamcoachingsopdrachten uit voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Opdrachtgevers komen o.a. uit de bouw- en installatiewereld, industrie, bank en verzekeringen, zorg- en welzijnsinstellingen, overheden, technische bedrijven enz.
Vanaf 2007 bouwde Klara haar eigen coachpraktijk op en is sinds 2011 eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en effectiviteit van activiteiten van FlowPeople, een adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling van mens en organisatie. Zij gelooft dat mensen en organisaties succes hebben, als je richting geeft aan talent. Haar doel is mensen bewust te maken van hun talent en verantwoordelijkheid, waardoor zij hun bijdrage leveren aan het resultaat van de organisatie. Dat doet zij door middel van assessments, coach- en ontwikkelprogramma's voor individuen, teams en organisaties.
Al vanaf 1997 houdt zij zich bezig met de begeleiding en coaching van professionals en management. In het jaar 2002 voltooide Klara de Post HBO Management. Hiermee heeft zij zich verder verdiept in de aanpak van organisatievraagstukken en -veranderingen. Na haar managementopleiding heeft Klara de Post Bachelor Opleiding Coachen en Begeleiden succesvol afgerond. Aansluitend volgde ze verschillende opleidingen en cursussen bij Opleidingsinstuut Phoenix te Utrecht, waaronder Transactionele Analyse.
in 1987 rondde zij de opleiding HBO-opleiding Maatschappelijk Werk af om vervolgens als reclasseringswerker brede ervaring op te doen op het terrein van de psychosociale hulpverlening en hulpverlening in een gedwongen kader. Zij voerde, individueel of in groepsverband , begeleidingen en trainingen uit, op zowel sociaal als communicatief vlak.

Stuur een bericht naar deze coach