Maddy Schoonjans

Senthis

Gaagweg 32
2636 AJ Schipluiden
Nederland

06-51158581
maddy.schoonjans@gmail.com
www.senthis.nl

M. (Maddy) Schoonjans

Aansluitnr. 3099

Schipluiden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 150,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Relaties
Scheiding
Teambuilding
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Consultancy
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
WELKOM BIJ SENTHIS

Waarom ben je ooit verliefd geworden op juist deze persoon? Waarom raakt je relatie in een dip, en hoe kom je er weer uit? Heeft jouw verleden impact op je relatie, en wat kun je daaraan doen? Dit zijn allemaal vragen waar relatie coaching voor is bedoeld.

Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt wanneer zij door liefde worden aangeraakt. Door mijn eigen levenservaring ben ik van toegevoegde waarde bij het openen van hartblokkades. Samen met jou ga ik op ontdekkingstocht om de sleutel tot je hart te vinden. Jij hebt zelf de leiding om de poort te openen naar zelfliefde. Het mooiste geschenk dat je die ander kunt geven is zelfontwikkeling.

In welke fase van je leven ben je nu?
Wil jij je relatie weer nieuw vuur inblazen?
Of heb jij nieuwe liefde gevonden en zoek je balans in dit samengesteld gezin?

De senthis-methode biedt naast waardevolle kennis over relaties een praktisch stappenplan en dialogen die je zelf thuis kunt toepassen. Hierdoor krijg je een betere communicatie met je partner en meer compassie en begrip voor elkaar. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je relatie.

De mens is gemaakt om verbinding te maken. Je lichaam heeft meerdere systemen die je helpen om contact te maken met anderen. Denk aan stem, aanraking, oxytocine (ook wel liefdeshormoon genoemd) en verschillende hersencircuits zoals empathie en beloning. Als we volledig in balans zijn kunnen we ons verbinden met de energie van het universum: het ervaren van eenheid en ons herinneren dat niets is afgescheiden. Wanneer dit voelbaar is kan dit een diepe innerlijke rust geven en kan – juist in deze tijd – een intens verlangen vervullen.

De senthis-methode biedt tools om zelf de regie te nemen om je naar die staat van “Leven in Balans” te brengen. De infographic hieronder geeft inzicht in de verschillende levensgebieden binnen een Leven Lang Kiezen. Ik vraag van jou met name doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid naar jezelf, discipline en de bereidheid om een ander te horen.

SENTHIS

spiritual
Vanaf je geboorte begint jouw reis tot waar je nu bent. Het verloop van de reis helpt je vooruit of belemmert je. Iedereen heeft een eigen levensverhaal en dat unieke verhaal heeft je op een dit punt in het leven gebracht.

emotional
Emotie is een innerlijke beleving of gemoedstoestand zoals vreugde, angst, boosheid, verdriet. Emoties kunnen door een situatie of gebeurtenis worden opgeroepen. Je kan emoties ombuigen door zelfkennis te verbinden met je gedachte met als doel een kwaliteitsverbetering van je leven en je relaties.

nature
De circle of life is een bekend fenomeen. De enige zekerheid die we hebben is de constante verandering. In deze verandering kijken we naar jouw levenswiel. Het levenswiel van jou en je partner geeft een extra inkijkje waar je nu staat en waar je naartoe wil.

together
In een relatie zijn er verschillende manieren om met elkaar om te gaan: in harmonie, in conflict of afstandelijk. Vaak zijn we ons niet bewust van hoe we ons naar de ander gedragen. Met de senthismethodiek leer je welke gedragspatronen je belemmeren in je dagelijkse leven. Door inzicht te krijgen in deze patronen neem je zelf de regie om deze patronen positief om te buigen.

health
Wanneer we over gezondheid spreken, bedoelen we naast lichamelijk ook geestelijk, emotioneel, maatschappelijk psychologisch welzijn. De verhouding tussen zelfliefde en het geven van liefde aan de ander kan in een staat van welbevinden zijn, door sommige ook beschreven als geluk.

individual
Authentiek zijn. Het gevoel hebben om vrije keuze te maken vanuit je authentieke zelf. Als we dat vertalen naar gedrag, dan betekent het zoveel als gelijk zijn in denken en doen. Een authentiek persoon is trouw aan zijn of haar eigen persoonlijkheid.

sensuality
Samen gaan jullie onderzoeken op welke manier de drie-eenheid van liefde in balans is. Deze drie-eenheid bestaat uit relatie tussen sensualiteit, romantiek en liefde. Een positieve balans zorgt ervoor dat de relatie levend is en blijft. Elke levensfase kan weer leiden tot ander inzicht in jezelf en jouw partner.

founder van senthis-methodiek,
coach & spreker

Mijn naam is Maddy Schoonjans, founder van de senthis-methodiek. Als coach en spreker ontmoet ik een grote diversiteit aan mensen. Zij interesseren me enorm en inspireren me om het beste uit mezelf en anderen te halen. Mijn creatieve en actieve geest holt vooruit. Ik heb de senthis-methode ontwikkeld om liefde in de breedste zin van het woord te laten overwinnen. Klinkt dit te zweverig voor je? Ik leg het je graag uit.

Zingeving wordt vaak ten onrechte als zweverig opgevat. Neutraal en letterlijk bekeken gaat het echt over wat heeft zin. Vragen als: ‘Wat is voor mij werkelijk belangrijk en waar krijg ik energie van?’. De antwoorden hierop zijn voor ieder individu het beste te vinden in het hart. Vanuit dit perspectief heb ik de senthis-methode ontwikkeld. De methode geeft die persoonlijke effectiviteit in het creëren van échte meerwaarde bij individuen en hun relaties: “de enige weg naar buiten, is de weg naar binnen.”

Sinds 2007 ben ik gecertificeerd coach bij NOBCO en gespecialiseerd in Teams & Family. Ik heb een eigen online course ontwikkeld om je relatie een boost te geven. Mijn zielenleven is liefde geven en zielendoel is zelfliefde. Ik ben ervan overtuigd dat als je een gezonde, liefdevolle en gebalanceerde relatie hebt, je dit ook doorgeeft aan je kinderen. Het zet zich voort van generatie op generatie. Mijn missie is om deze vorm van liefde in de wereld te zetten.

Innerlijk geloof en wilskracht
Ondanks een heftige en turbulente jeugd met beperkende overtuigingen heb ik mezelf versterkt en ben ik uiteindelijk coach geworden. Omdat ik heb gezien en ervaren hoe het niet moet, coach ik hoe het wél kan.

Een aantal jaren terug werd ik plots overvallen door een verlamming aan mijn rechterzijde. Dit is inmiddels overwonnen en ik geloof nu meer dan ooit in wilskracht en innerlijk geloof – ik kan meer dan dit!

Ook heb ik moeten werken aan rouw en verdriet door verlies van dierbaren en scheidingen. Maar vooral bij laatstgenoemde kan ik toch zeer positief zijn: ik neem een prachtige plek in als bonus-moeder en ben inmiddels ervaringsdeskundige in samengestelde gezinnen.

Stuur een bericht naar deze coach