[] A. (Anne) Struben []

Aansluitnr. 3249

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 150,00
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Conflicten
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Ondernemen
Ouderdom
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Veranderingen
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn bewondering voor de complexiteit van de wijze waarop mensen zich tot elkaar verhouden is de basis geweest voor de start van mijn eigen bedrijf Systemic. Als Systeemtherapeut en Coach zal ik, zowel binnen het particuliere als zakelijke segment, met een breed georiënteerde focus het denken prikkelen, vanzelfsprekendheden ontregelen en relaties in beweging brengen.

Relatietherapie:
De liefde is een prachtig fenomeen, maar de vanzelfsprekendheid van relaties is misschien wel één van de grootste misverstanden. Als relatietherapeut help ik stellen de ingewikkelde knoop van dilemma’s te ontwarren. Daarbij staat het ontwikkelen van relationele vaardigheden centraal waardoor de liefde weer de aandacht krijgt die het verdient en ingesleten patronen verlegd kunnen worden.

Coaching:
Agile scrum, vernieuwend leiderschap en digitale transformatie. Wat betekent dit voor jou, het werk, de organisatie en je ambities? Hoe kan je flexibel meebewegen in een sterk veranderende wereld? Als coach zal ik het denken uitdagen wat voor een andere betekenis van vanzelfsprekendheden zal zorgen. Persoonlijke beïnvloedingsmogelijkheden, visie, kracht, positie, kwetsbaarheid, differentiatie, relaties, ontwikkeling en ambitie zijn thema’s die kritisch onder de loep worden genomen, wat zal leiden tot hernieuwde inzichten en verbeterde resultaten.

Family Business Coaching:
Wat als je vader je zoon ipv jou als de gedoodverfde bedrijfsopvolger ziet? Als coach van ondernemers en binnen (familie)bedrijven zal ik specifieke aandacht hebben voor de complexe samenhang van zowel de familie, het bedrijf als de eigendomsstructuur. Hierdoor wordt geleerd keuzes te maken die recht doen aan de familie, het bedrijf en het individu.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de begeleiding van individuen, partnerrelaties, families en groepen en ben oa werkzaam geweest voor; ABN AMRO, Canon, Rabobank, Abbott, Arbo Unie, Ilionx, SNS, Sanquin, GITP, EquensWorldline, TNO, Handelsbanken, ING, KPMG, verschillende MKB bedrijven, binnen het onderwijs en familie bedrijven.

Kijk voor meer informatie op: www.systemic.nl

Stuur een bericht naar deze coach