Dhyan de Bruijn

Freij Coaching & Consultancy

Waterweg 22
3731 HL De Bilt
Nederland

+31653260823
dhyan@freij.nl
www.dhyandebruijn.nl

D. (Dhyan) de Bruijn []

Aansluitnr. 3385

De Bilt

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00
Uurtarief zakelijk
€ 200,00 exclusief btw

Type
Business coaching
E-coach
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Scheiding
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Op zoek naar een sparring partner met senior (coach) niveau en veel bedrijfservaring. Die daar waar jij dat wenst diep gaat en niet gauw bang is? Wil jij het stuur van je leven weer of nog meer in eigen handen? Ik ga graag met jou aan de slag. Ik werk oplossingsgericht, direct, ben nieuwsgierig en zonder oordeel.

Of klaar voor een volgende stap?
Merk je dat er onrust is en gun je jezelf meer inzicht?
Heb je gewoon behoefte een deskundige spiegel en zicht op nieuwe opties?
Lees dan verder

Uitgangspunten en achtergronden
Ik ben en ondernemer, sparring partner en coach. Mijn passie is te het potentieel van mensen en organisaties te ontdekken en te kijken hoe dat ontsloten kan worden. Mijn motto is: 'Never stop exploring'.

Ik werk praktisch, oplossingsgericht en wel met diepte. Ik gebruik de inzichten uit o.a. de Transactionele Analyse, NLP en System Centered Therapy. Ook maak ik gebruik van Heartmath en andere Biofeedbacktechnieken. Het lijf weet vaak al meer dan ons hoofd. Daar waar ondersteunend gebruik ik Mindfulness en werkvormen van Zijnsoriëntatie en Ridhwan (Almaas)

Niet alleen inzicht maar ook leren doen
Ik vind het belangrijk dat je niet alleen inzicht krijgt in je overtuigingen en strategiën, maar ook je ook leert daadwerkelijk nieuwe stappen te zetten. Fysiek oefenen en nieuw gedrag ervaren is daarbij vaak essentieel.
Ik werk liefdevol, duidelijk en op de grens (daar gebeurt het). Ik zie mijzelf vooral als gids. Ik geloof diep dat (bijna) iedereen het vermogen heeft zichzelf te helen.

Heldere afspraken
Heldere en concrete wederzijdse afspraken vormen de basis. We spreken met elkaar een thema en een doel of voor 5 sessies. Daarna evalueren we en bekijken welke vervolgstap gewenst is.

Online coaching
Ik ben ervan overtuigd dat een combinatie van face-to-face gesprekken en online coaching effectief kan zijn. In face-to-face gesprekken kunnen we concreet aan de slag (gedrag herkennen en nieuw gedrag oefenen), on-line coaching geeft een andere ruimte voor zelfreflectie.

Kwaliteitsbewaking & Professionaliteit
Ik ben aangesloten bij de NOBCO, SBLP, RBCZ, TCZ, WKKGZ. Ik ben lid van een Ethische Kring. In sommige gevallen worden sessies vergoed.

Stuur een bericht naar deze coach