Ludo Thijs

Crossroad Coaching

Ophoven 155
6133 XT Sittard
Nederland

+31618801772
info@crossroadcoaching.nl
www.crossroadcoaching.nl

[] L. (Ludo) Thijs []

Aansluitnr. 3689

Sittard

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Conflicten
Groepsontwikkeling
Hoogbegaafd
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Teambuilding
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Agrarische sector
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Horeca & Recreatie
Industrie & Techniek
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben de eigenaar van Crossroad Coaching. Sinds maart 2005 werk ik fulltime als coach, trainer en sinds 2010 ook als teamcoach en counselor.

Mijn werk schenkt me veel voldoening. Dat komt doordat ik daarmee dagelijks bijdraag aan de ontwikkeling van mensen: één van de grote passies in mijn leven. Ook al heb ik inmiddels meer dan duizend mensen begeleid, mijn werk blijft me fascineren en uitdagen. Iedere klant heeft toch weer een uniek verhaal en vraagstuk.

Het mooiste vind ik de veranderingen die mijn klanten ondergaan, waarna ze uitkomen bij een verbeterde versie van zichzelf. Waarin ze zich sterker en vrijer voelen, maar ook waar ze meer mogelijkheden tot hun beschikking hebben, zowel zakelijk als privé.

Je kunt op mijn LinkedIn-profiel een aantal van mijn diploma's terugvinden die laten zien dat ik een trainer, coach en counselor ben met ruime ervaring en goede scholing.

Wat je er niet terug kunt vinden, is dat ik mijn belangrijkste vorming gekregen heb door mijn eigen persoonlijke worstelingen en ervaringen. Ik weet hoe het is om klant te zijn in plaats van coach. Dit gegeven geeft me, meer dan mijn scholing, de mogelijkheid om goed aan te sluiten bij mijn klanten, hun verhalen te begrijpen en aan te voelen wat ze nodig hebben om een volgende stap te zetten. Ook weet ik uit ervaring dat een helpende hand op zijn tijd het leven een stuk makkelijker en rijker kan maken. Iemand die met je meekijkt naar de dingen die je tegenkomt, luistert naar de moeilijkheden die je ervaart, je inzichten aanreikt en je nieuwe vaardigheden aanleert of helpt oude te verbeteren.

Woorden die klanten me vaak teruggeven om mij te typeren: integer, open, direct, rustig, sensitief en scherp analytisch.

Stuur een bericht naar deze coach