W.M. (Irma) van Willegen

Aansluitnr. 3649

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Teambuilding

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
De wereld is continu in verandering, organisaties veranderen mee. Jij als leider of professional met stevige verantwoordelijkheden kent deze dynamiek als geen ander. En net als andere leiders en professionals, kan er een moment ontstaan waarop je behoefte hebt aan een (onafhankelijke) sparringspartner.

Mogelijke vragen waarbij coaching kan helpen
• Hoe kom ik meer in regie, kan ik beter leidinggeven aan mezelf en anderen?
• Hoe pak ik mijn rol bij de veranderingen die plaatsvinden in onze organisatie?
• Hoe kan ik zorgen dat samenwerken met anderen leuker en effectiever wordt?
• Hoe kan ik de communicatie met collega’s verbeteren?
• Hoe creëer ik draagvlak en krijg ik anderen mee?
• Hoe kan ik het beste omgaan met ‘gedoe’ en conflicten?
• Wat is nodig om mijn ondernemerschap door te ontwikkelen?
• Hoe ga ik om met stress door werk- en acquisitiedruk?
• Hoe (her)vind ik balans tussen privé en werk?
• Hoe kan ik meer doen van wat ik leuk en belangrijk vind?
• Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan?
• Hoe kan ik meer ‘mezelf’ zijn?

Als coach is mijn rol vooral faciliterend. Ik ga uit van het vermogen van individuele professionals om hun eigen antwoorden te zoeken en vinden. Ik zorg voor veiligheid zodat een prettig of pittig maar steeds constructief gesprek mogelijk wordt, dat bijdraagt aan groei en beter functioneren.

De aanpak van een coachingstraject is altijd maatwerk. Jouw behoefte en vragen zijn leidend. Om deze in kaart te brengen voeren we bij het begin van het traject een intakegesprek. Hierin bespreken we hoe het met je gaat en wat je vraag is: Wat speelt er in je dagdagelijkse werkelijkheid? Waar heb je last van? Wat zou je graag anders willen?

Een coachtraject duurt gemiddeld een half jaar. Meestal voeren we in deze periode een gesprek of zes met elkaar. In deze gesprekken wisselen we van gedachten en bied ik (ervarings)oefeningen aan om je coachdoelen te bereiken. Hiervoor maak ik gebruik van een breed pallet aan interventies. Daarnaast ga je tussen de gesprekken door aan de slag in je dagelijkse praktijk. Hier probeer je nieuw gedrag uit (aan de hand van opdrachten en opgedane inzichten). Verder vraag ik je na ieder gesprek een reflectieverslag te schrijven. Dit is vooral bedoeld om de ervaringen en inzichten die je opdoet in het traject verder te verdiepen.
Er is niet alleen aandacht voor jouw functioneren in het hier en nu. We besteden ook aandacht aan je achtergrond en ervaringen uit het verleden. Dit helpt vaak om inzicht te krijgen over hoe jij bent gekomen waar je nu bent en hoe je bent geworden wie je nu bent. Bijvoorbeeld hoe patronen en overtuigingen zijn ontstaan. Omdat het de bedoeling is dat je na een coachtraject anders kunt functioneren, vertalen we het geleerde altijd weer naar jouw dagelijkse praktijk. Aan het einde van het traject heb je handvatten om het anders te doen.

Stuur een bericht naar deze coach