[] S. (Sabina) Ritsema-Brammer []

Aansluitnr. 3819

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 120,00
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Teambuilding
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Consultancy
Financiële dienstverlening
Ingenieursbureaus
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ben jij een zelfbewuste professional en zoekende naar meer balans, wil je meer uit jezelf halen en beter leren omgaan met de ˜kantoorpolitiek'? Of overweeg je een volgende stap in jouw carriere? Maak dan een vrijblijvende afspraak met mij, zodat we samen kunnen onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Als Agoog/Coach/Adviseur van BeMotion houd ik mij fulltime bezig met organisatieontwikkeling en teamontwikkeling. Daarnaast coach ik professionals die meer invloed willen hebben op deze organisatie- en teamontwikkelingen. En professionals die zoekende zijn naar die volgende stap in de carriere. Een combinatie die zorg draagt voor een brede blik en een pragmatische coachstijl.
Zie ook www.bemotion.nl

Achtergrond
Na de Propedeuse Psychologie, Bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming en Post HBO trainer/coach met hart en ziel® heb ik diverse bijscholingen gevolgd op Master niveau zoals Loopbaankunde Innovatielijn en Master leren&Innoveren in teams en de Ecologie van het Leren. Mijn theoretisch kader en coachingsmethodieken zijn o.a. gebaseerd op Appreciative Inquiry, de Junigiaanse Psychologie, Transactionele Analyse (TA), Systemisch werken, Deep Democracy, Groepsdynamica, NLP, Lichaamswerk, Ervarend-leren, Verlieskunde en een dosis praktijkkennis. Een breed repertoire aan methodieken vind ik van uiterst belang om goed te kunnen aansluiten op de type leervraag en de leerstijl van de coachee dan wel het team.

Tools
Ik maak gebruik van de voorkeuren vragenlijst Insights Discovery
en de competentietesten van DNLA. Voor teams en teamleiders zet ik tevens Het Co-creatie-Wiel in. Voor specifieke leiderschapsvragen kan ik op aanvraag PaardenCoaching of de HondenSpiegel inzetten.

Aanpak
Tijdens de coaching help ik je onbewuste patronen zichtbaar te maken. Patronen in jouw omgeving, in jouw team en in jouw eigen gedrag. Dit vanuit de wetenschap, dat je pas iets kan veranderen als je weet wat je kan en wil veranderen. Daarnaast zit in het onbewuste vele latente talenten verborgen, die de moeite waard zijn. We werken dus met het bewust onbekwaam en vinden het onbewust bekwaam net zo effectief. Zo bouw je bewust aan jouw eigen stijl, wat jouw sterker en zelfverzekerder maakt zonder dat je harder hoeft te werken. het gaat hier om slimmer omgaan met jouw eigen talenten.

Elke bijeenkomst werken we toe naar praktische handvatten waarmee je jouw nieuw verworven inzichten direct in de praktijk kan brengen.

In het gehele proces bepaal jij het tempo; jij bent en blijft ten alle tijden regisseur van jouw eigen ontwikkeling. Indien nodig passen we andere interventies toe, zoals een gesprek met jouw leidinggevende, intervisie, jobcoaching of oefenen met een acteur.

Kortom
Inspirerende coaching die ruimte geeft aan jouw ontwikkeling en leerstijl! Dit vraagt maatwerk. Voordat we van start gaan, maken we een duidelijk plan van aanpak, bepalen we de doelstellingen en welk traject jou daarbij gaat helpen. Van mij kan je integriteit en zuivere feedback verwachten. Ik verwacht van de coachee commitment en nieuwsgierigheid.

Doeltreffend
Je zit niet aan een lang traject vast - bovendien wil je snel resultaat.
Een doeltreffend basistraject bestaat uit 4 coachsessies. Een sessie bestaat uit een gesprek van 2 uur, gevolgd door een praktijkopdracht met E-coaching. Desgewenst wordt de coaching aangevuld met Insights Discovery en/of verschillende competentietesten van DNLA.

De coaching vindt plaatst bij jouw op kantoor, een locatie van het Coachhuis of per Skype/FaceTime.

Coachklanten aan het woord:

"Sabina heeft mij erg goed geholpen. Door haar gestructureerde aanpak hebben we snel mijn vragen helder gekregen en stuk voor stuk behandeld. Door haar coaching heb ik een weloverwogen volgende stap in mijn carriere kunnen zetten. Waarbij zij tevens ontwikkelpunten heeft meegegeven voor de toekomst".
Job, Advocaat
Doel van de coaching; Carriere en persoonlijk leiderschap, met DNLA-profiel

"Sabina kenmerkt zich door een fijne, open en duidelijke wijze van communiceren. Ze leerde mij leiding te geven vanuit vertrouwen, waardoor ik in mijn kracht kom. In de één op één gesprekken is Sabina goed in staat mij te spiegelen. Die samenwerking met haar waardeer ik enorm. Ik heb veel van haar geleerd!"
Diane, Teamleider, meewerkend coördinator.

"Ik heb Sabina leren kennen als een zeer enthousiaste en inspirerende coach. Op een rustige en open manier weet zij, zonder al teveel gebruik te maken van vakjargon, ieders verbeterpunten haarfijn te benoemen. Hierdoor heeft ons team een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor is teamgeest ontstaan waarbij iedereen elkaar durft aan te spreken."
Richard, manager Engineering. Doel, talent ontwikkeling.

"De coachingsessie met Sabina Brammer is een prettige ervaring. Bij binnenkomst wordt je op je gemak gesteld. De ambiance is zowel professioneel, als comfortabel. Sabina heeft een vertrouwelijke uitstraling. Door haar analytische en observerende houding draagt zij haar deskundigheid uit. Zij geeft opvallende inzichten op het aangeleverde materiaal. Hierdoor weet zij je diep te raken. Zij weet feilloos de kernelementen uit het geheel samen te vatten.
Ik heb een zeer goed gevoel overgehouden aan het coachinggesprek. Ik heb meer inzicht verkregen in mijn eigen manier van denken en hoe ik kan omgaan met personen die op een andere manier zaken benaderen. Dit laatste heeft bovendien al resultaat geboekt, wat aanduidt dat de tips praktisch uitvoerbaar zijn. Daarnaast heb ik meer inzicht vergaard in de talenten die ik al spelenderwijs heb ontwikkeld en die ik als vanzelfsprekend ben gaan beschouwen. Dit zijn talenten waarop ik mezelf in het vervolg kan profileren.
Het naslagwerk Insights Discovery Profiel is bovendien erg prettig, hierdoor kun je zelf nog een keer rustig doorbladeren en in herinnering brengen wat is besproken. Het is als het waren een geheugensteuntje aan de dingen die jou tot een unieke persoonlijkheid maken."
Barbara, Politicoloog
Doel van de coachsessie; loopbaanbegeleiding

"Sabina is een hele fijne coach. Ik voelde me heel goed op mijn gemak. Ze begreep mij goed en speelde goed in op wat naar voren werd gebracht door mij. Ze leverde mij ook modellen of websites en tips aan om beter te kunnen functioneren.
Door dit coachingstraject ben ik anders gaan werken. Heb meer zelfvertrouwen gekregen en weet nu beter hoe ik iets moet aanpakken. Regelmatig grijp ik nog terug naar wat ik tijdens het traject heb genoteerd (reflectieverslagen) en de tips die ik gekregen heb. De resultaten die we samen behaalden deden mij iedere keer weer versteld staan. Dat iemand iets kan concluderen over mij door mij enkel (de juiste) vragen te stellen en mij te observeren vind ik bijzonder. Ik ben er blij mee.
Ik kan iedereen een coaching aanbevelen, of je nu wel of niet een gerichte (hulp)vraag hebt. Je leert veel over jezelf en dat komt altijd van pas, zowel in je werk als thuis."
Rieki, Beleidsadviseur Wonen
Doel van de coachsessie; persoonlijk leiderschap en profilering

Stuur een bericht naar deze coach