C. (Claire) Recourt

Aansluitnr. 3710

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Competenties
Leiderschap
Management
Pers. ontwikkeling
Werk

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Loopbaancoach & Trainer | met focus op duurzame inzetbaarheid | persoonlijk leiderschap | outplacement | & burn-out |

Mijn hele loopbaan staat in het teken van het begeleiden van mensen in en naar werk. In mijn rol als coach is alles erop gericht om bewustwording te creëren en het beste in mensen naar boven te halen. De laatste jaren ligt mijn focus vooral op duurzame inzetbaarheid en preventie.
Met een ondernemend karakter ben ik gewend om oog te houden voor vraag en aanbod en daarop in te spelen door het ontwikkelen van nieuwe programma’s en het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden.
De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging: flexibilisering, nieuwe technologieën en globalisering vragen aanpassingsvermogen van werkgevers en dus ook werknemers. Banen zijn niet meer vanzelfsprekend en duurzame inzetbaarheid is de nieuwe trend. Ik vind het een uitdaging om de doelen van de organisatie en die van de werknemer als individu, zo op elkaar af te stemmen dat het een win-win situatie is.
Ik ben iemand met brede interesse en ik heb veel ervaring in het coachen/begeleiden en trainen van cliënten met verschillende achtergronden. Mijn toegevoegde waarde is een frisse blik en mijn drang om mensen te laten bewegen. Dat is voor de ene persoon heel makkelijk en voor de andere persoon een uitdaging. Mijn kracht is me niet te beperken tot één methode maar door me te verbreden en te verdiepen in de meerdere wegen die naar Rome leiden.

Stuur een bericht naar deze coach