Peter Aldewereld Management BV

Van Boetzelaerlaan 161
2581 AR 's-Gravenhage
Nederland

peter@peter-aldewereld.nl
www.dekernploeg.nl

[] P. (Peter) Aldewereld []

Aansluitnr. 3696

's-Gravenhage

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 200,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Executive coaching
Performance coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Conflicten
Groepsontwikkeling
Leiderschap

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
WAAROM DOE JE, WAT JE DOET? Kunnen en mogen werken vanuit deze kernvraag brengt je bij je basis. Natuurlijk is wat je doet en hoe je dat doet ook belangrijk, werken vanuit je eigen drijfveren levert het beste resultaat en geeft de meeste voldoening. Bovendien is het een natuurlijke leidsman. Of je je nu wilt ontwikkelen als top-manager (executive), als zakelijke ondernemer of als persoon, het gaat om JOU en de vraag: Waarom doe je, wat je doet?
Wat kan ik je bieden? Een zoektocht aan de hand van de dingen die je nu bezig houden. Welke drempels ervaar je daarbij om jezelf toe te laten en zo je eigen leidsman/vrouw te worden. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat we alleen met ‚ de grote vragen van het leven‚ op zoek gaan. Elk stapje is immers een begin van een mooie reis.
In mijn rugzak breng ik allereerst mezelf mee (55+ jaar oud, 6 uit een gezin van 7 kinderen, nogal wat buitenland ervaringen die me geholpen hebben om een ieder te respecteren zoals hij/zij is), veel sportcoach ervaringen (teamsporten) en daarnaast veel managementervaring (werken met teams) op alle niveaus.
Hoe gaan we dat bereiken? Veelal werk ik met een cyclus van 5 sessies (intake om coachvraag helder te krijgen, gevolgd door 4 werksessies na 1, 2, 4 en 8 weken om onze zoektocht te doorlopen). Een vaste prijs: € 1.800,- excl. BTW en willekeurige locaties in jouw omgeving (meestal zoeken we de natuur op).

Stuur een bericht naar deze coach