Akkie Muller

Business Buddys

Oostwalstraat 1
1411 RM Naarden-Vesting
Nederland

akkie@businessbuddys.nl

["drs."] A.E. (Akkie) Muller []

Aansluitnr. 4938

Naarden-Vesting

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 240,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Executive coaching
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Cultuuromslag
Leiderschap
Teambuilding

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wat mijn klanten zoal over mij zeggen:
Ik heb in mijn carrière traject bij PwC diverse gesprekken gevoerd met Akkie. Akkie laat je een beter inzicht krijgen in jezelf maar stelt je bovenal in staat meer te denken en te handelen vanuit jezelf. Niet alleen ben ik hierdoor gegroeid in het formuleren van mijn eigen ideeën maar vooral ook hoe de brug te slaan naar de partij die ik wil overtuigen.
Akkie is een prettig mens die op zijn eigen (eigenwijze) manier jou als persoon centraal stelt.
Partner - PwC

Akkie Muller schept in no-time orde in de chaos. Dat doet ie op een aangename, ontspannen, geduldige en creatieve manier. Hij scheidt heel snel en duidelijk hoofd- en bijzaken. Hij heeft een totaal verfrissende blik op karaktereigenschappen, waarvan je zelf dacht dat ze misschien in de weg kunnen zitten. Uiteindelijk wandel je weg met een goed plan, en zin om het uit te voeren.
Radio presentator BNR

Akkie hielp mij in een fase waarin ik nadacht over een vervolgstap die ik wilde zetten in mijn loopbaan. De jaren die volgden heb ik vrijwel ieder jaar een reflectie/terugblik gesprek gevoerd, wat iedere keer weer mooie inzichten opleverde. Knap hoe Akkie de draad van mijn verhaal moeiteloos steeds weer op weet te pakken. Dat bewijst zijn volle aandacht bij en interesse in zijn cliënten.
Directeur ABNAMRO

Een coaching traject met Akkie is een mooie ontdekkingsreis. Hij weet de juiste snaren te raken en zorgt ervoor dat je met duidelijke handvaten weer aan de slag kan. Een aanrader!
Head of sales

Stuur een bericht naar deze coach