Jeannette van Bragt

Van Bragt Coaching en Begeleiding

Varennadreef 10
5709 SX Helmond
Nederland

+31641635568
jeannette@vanbragtcoaching.nl
www.vanbragtcoaching.nl

drs. J. (Jeannette) van Bragt

Aansluitnr. 5140

Helmond

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 125,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
In mijn werk als Coach/ Supervisor richt ik me voornamelijk op hoogopgeleide professionals. Mijn werkervaring van meer dan 20 jaar als arts in de chronisch complexe zorg neem ik hierin mee. Naast individuele coaching en supervisietrajecten verzorg ik ook teamcoaching, geef diverse trainingen (persoonlijk leiderschap, positionering professional) en begeleid vele intervisiegroepen van met name artsen, psychologen en paramedici.
Na vele jaren als interne Coach gewerkt te hebben (Novicare) richt ik me nu volledig op het werk vanuit mijn eigen onderneming (van Bragt Coaching en Begeleiding). Hier werk ik ook als netwerkpartner van o.a. VVAA (GRIP online coachprogramma, Peer Support), CarrièreCentrum Zorg. Daarnaast: individuele coachtrajecten, opdrachtgevers zijn zelfstandige ondernemers, professionals uit gezondheidszorg en uit de zakelijke dienstverlening.
Daarnaast ben ik ook LVSC geregistreerd Supervisor. Hierdoor is mijn aanbod verbreed.

“Mijn hart ligt bij het leren en ontwikkelen, het persoonlijk ontwikkelen van de professional. Het ont-wikkelen, datgene wat ingewikkeld is uit de knoop halen, blijven leren en reflecteren. Ik ben overtuigd van de waarde van reflectie en het stilstaan in de hectiek van de dag. Steeds weer word ik hierin bevestigd. Iedere professional heeft baat bij reflectie op het eigen functioneren. Het getuigt van kracht, lef om echt naar het eigen functioneren te kijken, hierdoor ben je vaak in staat die volgende stap te zetten.”
Mooie ontwikkeling hoe steeds meer organisaties expliciet aandacht besteden aan het vorm geven van het lerend vermogen van de organisatie. Zeker in deze hectische tijd is stilstaan van zoveel meerwaarde, voor behoud personeel, bevorderen gezondheid, behouden/ verhogen kwaliteit.

Stuur een bericht naar deze coach