Eline Sluys

Eline Sluys coaching en training

De Genestetstraat 25
8023 BC Zwolle
Nederland

info@elinesluyscoaching.nl
www.elinesluyscoaching.nl

["drs."] E.W. (Eline) Sluys []

Aansluitnr. 5167

Zwolle

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Competenties
Pers. effectiviteit

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Eline Sluys en ik coach en train introverte mensen die het lastig vinden om zichzelf op een natuurlijke manier zichtbaar te maken. Je zou me een dodehoekspiegel voor introverten kunnen noemen.
Veel coaches die zich richten op introverten benadrukken vooral hoe belangrijk het is om je leven in te richten op een manier die past bij je introverte aanleg. En dat is natuurlijk een uitstekend uitgangspunt. Je word gelukkiger en effectiever als je je voorkeuren en behoeften goed kent en keuzes maakt die daarbij passen. Zo word je als het ware meer jezelf. Ook ik help introverten daarom hun talenten en voorkeuren opnieuw te ontdekken.
Jezelf zijn is één ding. We leven echter in een wereld waarin alles met alles samenhangt en iedereen wederzijds afhankelijk is. Je kunt pas echt jezelf zijn als je tegelijk verbonden bent met de mensen om je heen. En dat kan alleen als je ook bereid bent om je blinde vlekken te accepteren. Zolang je bepaalde gevoelens en gedachten in jezelf afwijst, is de kans groot dat je ze blijft projecteren op anderen. Dat je bijvoorbeeld als introvert (zoals ik vroeger) overdreven veel bewondering hebt voor het vermogen van extraverten om zich te profileren. Of dat je dit vermogen juist buitenproportioneel hard veroordeelt (deed ik ook). In beide gevallen heb je te maken met gevoelens van minderwaardigheid die je niet geaccepteerd hebt. Daarmee raak je van jezelf verwijderd. Tegelijk raak je verwijderd van de ander, want je oordelen weerhouden je ervan die ander te zien voor wie hij werkelijk is. Als je een deel van jezelf niet accepteert, kan er geen werkelijke verbinding ontstaan. En dat geldt natuurlijk ook voor extraverten en ambiverten. Ook zij hebben zo hun blinde vlekken en projecties.
En daar kom ik om de hoek kijken! Ik help introverten meer zichzelf te worden door ze confronteren met hun blinde vlekken en projecties.

Stuur een bericht naar deze coach