Anneke Steetzel

TerWerk

Hellingstraat 61
1398 AV Muiden
Nederland

+31654676999
terwerk@icloud.com
www.terwerk.nl

A. (Anneke) Steetzel

Aansluitnr. 5294

Muiden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 185,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Teambuilding

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Nutsbedrijven
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Met ruim 15 jaar ervaring binnen onder andere de arbeidsbemiddeling, waarvan 8 jaar in een leidinggevende positie, ben ik begin 2010 mijn eigen bedrijf begonnen. Tijdens mijn loopbaan heb ik bij veel bedrijven mee kunnen kijken vanuit verschillende rollen. Bij het aansturen van managers, waar ik verantwoordelijk voor was, heb ik mijn basis ervaring als coach opgedaan.

Deze ervaring ben ik gaan professionaliseren. Ik heb de opleiding Post Bachelor Coaching & Begeleiding afgerond en ben een gediplomeerd coach. Inmiddels ben ik een ervaren coach waarbij team coaching en het coachen en ontwikkelen van managers mijn specialiteit is. Tevens maak en begeleid ik team ontwikkeltrajecten waarbij ik samenwerk met trainers en trainings acteurs. Ieder training en traject maken wij op maat.


Werkwijze

Als ik kijk naar wie ik ben, dan passen de volgende termen daar het beste bij authentiek, intuïtief, doortastend, direct en humoristisch. Bewuste keuzes maken en geloven dat dit pas kan op het moment dat je weet wie je bent. Een sterk geloof in het nemen van verantwoordelijkheid en daar voor staan. Ik hanteer een aantal principes uniciteit, eerlijkheid, moed & vertrouwen. Als ik dit vertaal naar mijn coachingsidentiteit dan ben ik iemand die direct, confronterend, resultaatgericht en ondersteunend is. Ieder mens is uniek met zijnhaar talenten. Verborgen talenten of die al aan de oppervlakte liggen. De mogelijkheden zien maar ook de onmogelijkheden. Geloven in de kracht van iedere persoon en graag een rol willen spelen in het bewustwordingsproces. Uitspreken wat ik zie en zoeken naar de vraag achter de vraag door het inzetten van verschillende methodes.

Stuur een bericht naar deze coach