Kant Coaching & Advies

Oranjelaan 14
1815 JS Alkmaar
Nederland

j.kant@k-ca.nl
www.k-ca.nl

drs. J.S. (Jeannet) Kant

Aansluitnr. 5445

Alkmaar

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 200,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Team coaching

Thematiek
Conflicten
Leiderschap
Pers. ontwikkeling

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Executive coach en mediator

Als werk minder plezier of te weinig resultaat oplevert zoek ik graag mee naar een oplossing. Wat is de kern van het probleem en waar zit de hefboom naar verandering?

Recente ontwikkelingen binnen organisaties en op het gebied van governance doen een steeds groter beroep op het eigen leiderschap en ondernemerschap van executives en professionals.
Vanuit mijn achtergrond en ervaring heb ik een brede scope en expertise ontwikkeld in de begeleiding in zeer uiteenlopende organisaties en veel verschillende thema's.

Als lid van de kerngroep Vakgroep Executive Coaching is het promoten van executive coaching een van mijn aandachtspunten.

Kort en krachtige trajecten zijn mijn uitgangspunt, met gesprekken als rust- en reflectiepunt en daar tussen in experimenten om inzichten te toetsen en te borgen. Momentum en focus zijn nodig om vaart te maken en te houden, op zoek naar waar het werkelijk om gaat .

Ik dring snel en graag door tot de kern. Volgens opdrachtgevers doe ik dat " veelzijdig professioneel en prettig in de omgang , doortastend zonder opdringerig te worden, kundig en praktisch, discreet maar niet bescheiden, analytisch en betrokken, in een vertrouwde sfeer".

In Alkmaar wonend aan de rand van het bos is een wandeling een mooie manier om in beweging te komen maar ook de keukentafel is een goede plek om met of zonder koffie of thee je wereld te verkennen en te veranderen.

“ De zin van het leven is dat je er zin in hebt†zegt Loesje en daar draag ik graag aan bij.

Stuur een bericht naar deze coach