W.H. (Willem) van der Vegte

Aansluitnr. 5366

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 250,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Performance coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Conflicten
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Timemanagement
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Voer je vaak gesprekken, zakelijk, en wil je meer invloed op die gesprekken? Denk je vaak achteraf: dat had ik beter moeten zeggen? Of maak je afspraken die niet worden nagekomen? Frustreert dat? Vind je het moeilijk om nee te zeggen in gesprekken en grenzen aan te geven?

Als jij als commercieel professional of leidinggevende meer grip en invloed wil op de gesprekken die je voert, help ik je!

Wat ik de afgelopen jaren gezien heb is dat mensen vaak sterk zijn op de inhoud van een gesprek, maar het lastig vinden om echt contact te houden. Wat ik daarmee bedoel: soms voel je in een gesprek dat de ander je niet begrijpt of dat je elkaar niet snapt en dan zeg je daar niks van. In plaats daarvan herhaal je - voor de derde keer - je standpunt. Herkenbaar?

Ik ben Willem van der Vegte en vind dit razend interessant. En ik vind het mooi om leidinggevenden en commerciële professionals mee te helpen.

Ik ben meer dan 25 jaar werkzaam als trainer en coach. Met name dus rond het voeren van gesprekken die helder en duidelijk zijn. Dat je achteraf voelt: doel bereikt en ook nog in goed contact.

Heb jij uitdagingen waarover je wilt sparren? Mail of bel me.

Stuur een bericht naar deze coach