Nadia van der Vlies

NONONS

Linnaeushof 6 -1
1098 KH Amsterdam
Nederland

nadia@nonons.nl
www.nonons.nl

drs. N.I. (Nadia) van der Vlies

Aansluitnr. 5470

Amsterdam

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 150,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 250,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Leiderschap
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Nadia van der Vlies (45 jaar). Ik ben een warme, betrokken maar ook resultaatgerichte coach. Ik help bij het ontdekken van je waarden en drijfveren en bij het realiseren van je doelen. Zo krijg je meer grip op hoe je je voelt en hoe je doet. Of je nou een stevigere leider wil zijn, of meer ruimte in wilt nemen of meer balans wil in je leven. Mijn specialisatie is leiderschap, iedereen die steviger wil worden of effectiever, of die meer plezier wil hebben in het leidinggeven is welkom.

Ik ben no-nonsense, oprecht geïnteresseerd en energiek. Nieuwsgierig naar wie je bent en vooral naar wat je beweegt of tegenhoudt om bepaalde keuzes te maken. Ik kan scherpzinnig zijn en to the point, en het allerleukst vind ik om samen met jou op zoek te gaan naar hoe jij het maximale uit jezelf en je leven haalt.

Ik ben samen met Anne de Jong eigenaar van NONONS. NONONS is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling, coaching en opleidingen. Coaching is een ongelofelijk mooi beroep. Ik geloof dat iedereen baat heeft bij een goede, fijne, leuke coach in zijn leven. Maar dan moet die coach wel weten wat hij doet. En wat wel en niet coachbaar is. NONONS biedt daarom diverse praktische, door de NOBCO geaccrediteerde coachopleidingen.

Mijn achtergrond: Na mijn studie Communicatiewetenschappen werkte ik ruim dertien jaar in (marketing) management bij o.a. Postbank, StudentenWerk en War Child. Ik werd al vroeg leidinggevende en merkte dat ik meer wilde weten van mensen en hun ontwikkeling en hoe je talent ontwikkelt. Daarom ben ik me gaan verdiepen in coaching. Sinds 2014 werk ik als coach, trainer en opleider.

Ik schreef ook twee boeken: No-nonsense leidinggeven en No-nonsense training geven.

Stuur een bericht naar deze coach