Executive Coaching for Performance (ECP)

Cursus
NOBCO PE
Corporate Vocational Center for Employability 3.250,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Over deze Opleiding (publicatie op NOBCO-website)
Inleiding

Executive Coaching For Performance is een belangrijke vaardigheid voor managers. Managers zijn productiever wanneer zij een coachende stijl hanteren; zij hebben meer invloed en moedigen innovatie en verantwoording aan.

De kwalificatie “Executive Coaching for Performance” biedt een ruimte waarin deze professionals nieuwe inzichten kunnen ontwikkelen om leiding te geven, te werken en ambitieuze resultaten te behalen. Het biedt ruimte om te oefenen hoe zij eenvoudige coaching competenties kunnen integreren om een grote impact te genereren in het dagelijkse werk!

ECP ontwikkelt het vermogen om een professionele Executive / workplace Coach te zijn, systematisch gegrond in de vaardigheden, principes en ethiek van performance coaching. vergemakkelijken wij uw ontwikkeling tot een wereldwijd professioneel competentieniveau.

Wij leiden gemotiveerde en getalenteerde mensen op tot Executive Coaches, die volledig in staat zijn anderen te coachen om hun prestaties te verbeteren en, nog belangrijker, hun volledige potentieel waar te maken en zo hun carrière uit te bouwen.

Startdata

3 juni 2024;
4 juli 2024.

Kosten: Korting voor NOBCO-coaches € 650,00
Soort
PE-activiteit
PE-uren
39 uur
Geldig
01 juni 2026
Dagen
4

Opleider

Corporate Vocational Center for Employability

De Meeuwse Acker 151
6546DR NIJMEGEN
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven