Coachingsbedrijf Elpowerment

Vischmarkt 18 a
3841 BG Harderwijk
Nederland

+31341455950
ellyover@hotmail.com

[] M.E.G. (Elly) Overduin []

Aansluitnr. 29979

Harderwijk

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als coach werk ik vanuit de grondbeginselen van empowerment: Je bent belangrijk, Je mag er zijn, Je kunt het. Vanuit een positieve insteek, waarbij de coachee inzicht krijgt in zijn eigen krachten en kernkwaliteiten komt ontwikkeling tot stand.
Binnen coachingstrajecten benoem ik wat ik zie bij de ander en hou ik de coachee een spiegel voor. Hierdoor voelt de ander zich gezien en serieus genomen. Ik ben in staat op respectvolle wijze de pijnpunten en valkuilen van de coachee te benoemen.
Daarbij ben ik direct en confronterend, wat maakt dat coachees weten waar zij aan toe zijn. Zodra het ijs gebroken is, vinden coachees dit een prettige manier van werken. Zij weten waar zij aan toe zijn en er ontstaat een open en transparant leerklimaat. Op het moment dat ik bemerk dat een coachee moeite heeft met mijn coachingstijl pas ik mijn interventies aan op het individu.
Binnen het werk en in mijn privéleven maak ik gebruik van humor en heb ik een groot relativeringsvermogen. Ik zet humor bewust en onbewust in, het is een tweede natuur. Humor is voor mij een instrument waarmee ik soms moeilijke situaties doorbreek, relativeer en de ander inzicht geef in de betrekkelijkheid van zaken.
Ik beschik over een rugzak met tools voor coachingsdoeleinde en weet deze aan te passen wanneer de situatie daar om vraagt. Binnen het coachen maak ik gebruik van verschillende interventiestijlen.
Naast het coachen binnen individueel trajecten en teamtrajecten geef ik trainingen ten behoeve van deskundigheidsbevordering. Ik ontwikkel trainingen op maat en maak gebruik van bestaande programma’s.

Stuur een bericht naar deze coach