Marije van Duijne Strobosch

Ardis

Nieuwe Parklaan 105
2587 BP 's-Gravenhage
Nederland

+31621811585
vanduijnestrobosch@ardis.nl

drs. M.J. (Marije) van Duijne Strobosch MBA

Aansluitnr. 30152

's-Gravenhage

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 200,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 200,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overheid
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van hoogopgeleide professionals en leidinggevenden op persoonlijk leiderschap, persoonlijke groei en ontwikkeling.
Mensen komen bij mij omdat ze ergens op vast lopen, concentratieproblemen hebben, zich niet happy voelen in werk, regelmatig in conflictsituaties terecht komen of omdat ze veel stress ervaren door werk of privé situaties.
In 1972 geboren in het keurige Den Haag, heb ik zelf heel wat jaren gezocht naar mijn doel en plek in het leven. De reis voerde langs verschillende afgeronde opleidingen – theaterwetenschap, bedrijfskunde, lichaamsgerichte therapie, coaching – , diverse banen – leidinggevende, organisatieadviseur, coach en trainer – en reuring en deining privé. Ik ontdekte dat het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling de rode draad is in mijn leven.
Coaching is voor mij: je zelf onderzoeken en experimenteren met gedrag. Je herontdekt de mogelijkheden waarover jij beschikt. Tijdens een coachtraject nodig ik je uit om te vertragen en naar jezelf te kijken. Je onderzoekt jouw intenties, waarden, drijfveren en behoeftes. Ik observeer, vraag door en geef terug wat ik zie, hoor en opmerk.
Ik heb er bewust voor gekozen geen lichaamsgericht therapeut te worden. Coachen past mij natuurlijker. De opleiding in lichaamswerk heeft me wel mede gevormd. Het lichaam is een belangrijke graadmeter. Scheelkijken van vermoeidheid, een last op je schouders voelen, klemmende kaken van het kiezen op mekaar zetten: lichaamssignalen zijn interessant om te lezen. Daar zal ik dan soms ook naar vragen.

Stuur een bericht naar deze coach