Erik Dam

Ergonad Coaching & Training

Heerenbrinck 3
7666 NM Fleringen
Nederland

+31651695168
info@ergonad.nl
www.ergonad.nl

[] W.E. (Erik) Dam []

Aansluitnr. 30163

Fleringen

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Ondernemen
Ontslag
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Agrarische sector
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Overig
Werving & Selectie

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Erik Dam, erkend coach en eigenaar van Ergonad coaching & training.

Ik geloof oprecht dat wanneer je zelf bepaalt wat je doet en hoe je leeft, zelf dus de regie voert over je leven, dat je dan beter in staat bent om je doelen te bereiken.

Is dat moeilijk? Helemaal niet, iedereen heeft het in zich! Daar ben ik van overtuigd! Het is prachtig om te ontdekken hoe dit werkt. Waar iemands potentie ligt en hoe je door, soms kleine veranderingen in je gedrag, beter in staat bent om je doelen te bereiken. Als professioneel coach help ik coachees graag om die regie te pakken zodat ze vervolgens beter in staat zijn hun doelen te bereiken. Connectie met anderen, er voor hen kunnen zijn en iets voor hen betekenen zijn hierbij voor mij de belangrijke drijfveren. Dat is voor mij dan ook de belangrijkste reden dat ik coach ben geworden.

Mijn Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen.
Of je nou van plan bent om een eigen bedrijf op te starten, je wil van baan veranderen, of starten met een opleiding. Soms wil je gewoon wat anders met je leven. Je komt dan altijd voor veranderingen te staan waarbij gerichte keuzes maken belangrijk is. Dat moet je zelf doen, Jij bepaalt! Jij beslist!

Dat je moet wikken en wegen lijkt me logisch, dat je realistisch en kritisch moet zijn is vanzelfsprekend. Dat je zelfvertrouwen nodig hebt is belangrijk maar om dromen te verwezenlijken moet je vooral je hart volgen!

Vaak ben je geneigd om te doen wat anderen vinden dat je moet doen of wat je juist niet moet doen. Ik ben van mening dat jij je niet moet laten leven door je omgeving. Leef je leven met volle teugen. Kies bij alles wat je doet juist vanuit je hart en gebruik vervolgens je verstand.
Kies voor je zelf, jij bent de enige die dat kan!

Jij bent de kapitein op je eigen schip.
Ik ben graag je bootsman.
Zeilend naar een nieuwe toekomst,
recht vanuit je hart.

Stuur een bericht naar deze coach