P.D. (Patricia) Havelaar

Aansluitnr. 30252

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overheid

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Hier ben ik dan! 34 jaar, samenwonend en moeder van twee prachtige dochters. Mijn hele carrière ben ik werkzaam bij de overheid en momenteel werk ik bij de Gemeente Molenwaard, waar ik 10 jaar actief ben. Ik vervul daar verschillende rollen (manager van 2 teams, projectleider, HRM-adviseur, trainer en coach). Na jarenlang in verschillende rollen een grote diversiteit aan HRM-vraagstukken te hebben opgelost, kreeg ik steeds meer ambitie om mijzelf als professioneel coach te ontwikkelen en die kans kreeg ik. Sinds een aantal jaar coach ik intern op individueel- en op teamniveau.

Mijn passie is om medewerkers verder te helpen met het realiseren van hun ambities en het wegnemen van belemmeringen. Benutten waar je goed in bent, beheersen wat je lastig vindt en zelf de regie pakken naar de volgende stap in jouw persoonlijke groei! Elke werkdag geeft mij veel voldoening als ik een ander verder heb geholpen in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers leer ik om op een andere manier naar zaken te kijken, hun zelfinzicht te vergroten en ze daadwerkelijk te laten experimenteren met nieuw gedrag, waardoor zij resultaten boeken. Ja, ik zeg hardop: ik heb een prachtige baan.

Mijn werkwijze typeert zich als: “What you see is what you get”. Geen mooie verhalen, maar op een daadkrachtige en respectvolle wijze aan de slag om samen resultaten te behalen. Ik vertel je niet hoe en wat je moet doen. Wel stimuleer ik je door vragen te stellen. Mijn aanpak typeert zich door oprechte aandacht en respect, maar ook door duidelijke afspraken en concrete resultaten af te spreken. In elk traject staat scherpte, doortastendheid, een kwinkslag en resultaat centraal. Door te luisteren en samen te onderzoeken, wordt de leervraag of vragen helder.
We maken hierover concrete afspraken, zoals welke resultaten en/of verbeteringen aan het einde van het traject zijn behaald. Tijdens de coachgesprekken bespreken we de voortgang van het traject aan de hand van casuïstiek. Ook geef ik handvatten om goed voorbereid een nieuwe richting in te slaan of nog meer te halen uit de huidige situatie. Het zijn belangrijke stappen die mensen soms willen en soms noodgedwongen moeten maken. Deze stappen zijn voor de coachees niet altijd eenvoudig. Het getuigt van moed als je het avontuur met jezelf aangaat en op reis gaat naar plekken waarvan je het bestaan vermoedt, maar nog nooit bent geweest.

Stuur een bericht naar deze coach