M. (Maria) Dias

Aansluitnr. 30311

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Re-integratie
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels
Spaans

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn praktijk heet DiasCoaching. De letters Dias staan voor mijn achternaam maar ook voor Diepgang Inzicht Acceptatie & Succes. Het werken met de innerlijke ervaringswereld is een essentieel onderdeel van mijn aanpak. Telkens weer ervaar ik het als heel bijzonder hoe mensen kunnen putten uit hun eigen innerlijke ervaringswereld om vervolgens stappen te zetten in het leer- en veranderproces dat ze zijn aangegaan.

ik ben werkzaam als Senior Practitioner coach met als aandachtsgebied: coachen op werkgerelateerde en persoonlijke vraagstukken, teamcoaching en begeleiden van intervisie. Tijdens coaching ervaart u hoe uw eigen waarden, normen en overtuigingen, gedrevenheid en persoonlijke missie bepalend zijn voor de manier waarop u met knelpunten en onmogelijkheden omgaat. Vanuit dit bewustwordingsproces worden nieuwe denkwijzen, aanpakken en ideeën met betrekking tot uw coachtraject gegenereerd. Het resultaat kan bijvoorbeeld zijn:
- inzicht in blokkeringen in een veranderingsproces.
- gedragsveranderingen die beklijven;
- meer zelfvertrouwen
- minder stress
- ontwikkelen van daadkracht en empowerment;
- ontwikkelen van potentiële kwaliteiten;
Wat kunt u van mij als coach verwachten? Ik help u in het proces van het ontdekken van je verborgen potenties, het bewust worden daarvan en je verantwoordelijkheid nemen voor het ontwikkelen daarvan. Afhankelijk van de coachvraag wordt hierbij gebruik gemaakt van verschillende methoden.
Opleidingsachtergrond: Verpleegkundige, HBO sociaal pedagogische hulpverlening, VO- management en organisatie, EMCC EQA geaccrediteerde beroepsopleiding tot Coach Practitioner en EMCC EQA opleiding Dieper Coach Senior Practitioner.

www.diascoaching.nl

Stuur een bericht naar deze coach