Maarten van Barneveld

sensor coaching

Jan Cellierslaan 1
5642 NR Eindhoven
Nederland

+31641946903
maarten@sensorcoaching.nl
www.sensorcoaching.nl

M.J. (Maarten) van Barneveld

Aansluitnr. 30426

Eindhoven

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
E-coach
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Hoogbegaafd
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Maarten van Barneveld. Ik ben getrouwd met Tjitske en we hebben vier kinderen. Onze kinderen zijn inmiddels volwassen en het huis uit en we hebben 8 kleinkinderen. We genieten erg van onze groeiende familie, maar we genieten ook van meer tijd hebben voor elkaar. Ik heb aan huis een eigen praktijkruimte met uitzicht op de natuurtuin waar de clienten zich snel thuis zullen voelen.

De naam van mijn coachpraktijk ‘Sensor’ past goed bij mij. Ik hoor regelmatig dat ik sensitief en empatisch ben en gevoelens en behoeftes van anderen goed aanvoel. Ik merk dat ik snel de kracht en kwaliteiten in mensen zie.

reactie van Annelies:
"Maarten en ik hadden meteen een klik, konden direct aan de slag gaan en mijn acute lichamelijke en psychische klachten waren al na een paar sessies opgelost. Nu gaan we door om de dieper liggende oorzaken van mijn problemen op te helderen en te genezen."

Enkele uitspraken die ik regelmatig in de praktijk tegenkom zijn:
"Hoe vind ik rust?"
"Wie zorgt er nu eens voor mij?"
“Ik moet altijd iedereen een plezier doen."
"Dit kan ik niet."
"Wees sterk en laat niet je zwakheid zien."
Veel mensen herkennen deze uitspraken bij zichzelf. Toch gaan velen gewoon door met het leven en proberen het te negeren. En daar zie ik veel mensen uiteindelijk vastlopen. Het goede nieuws is: Je kunt (negatieve) patronen veranderen; ik heb het zelf ervaren!

In mijn werk als coach geeft het mij veel voldoening als cliënten stappen zetten naar heling en groei en weer gaan genieten van het Leven.

Werkwijze
Als integratief coach werk ik met de cliënt in al zijn dimensies en facetten vanuit zijn verbinding met God, de omgeving en zichzelf. Verschillende delen in onszelf (gedachtes en stemmen) vormen een samengesteld geheel (de psychodynamiek) waar we zelf de regie over kunnen voeren. Sommige gedachten en stemmen zijn zo sterk dat het lijkt alsof we niet de mogelijkheid hebben hierin te sturen. Het doel van de coachsessies is om meer regie te krijgen over die binnenwereld.
Ik kan verschillende interventiemethoden inzetten en de cliënt begeleiden in het onderzoeken van deze psychodynamiek. Vandaaruit ontstaat een hulpvraag die leidend is voor het coachproces. Er worden duidelijke doelen gesteld om de heling en ontwikkeling richting te geven zodat de cliënt weer de regie over zijn innerlijke processen kan nemen. Belangrijke kenmerken van mijn handelen zijn: zorgvuldig luisteren en aansluiten bij wat zich aandient. De behoeftes van de cliënt zijn daarin leidend.
We beginnen met een kennismakingsgesprek van een uur. Na een korte ontdekkingstocht van de belemmeringen en kwaliteiten van de cliënt worden de mogelijkheden van groei en heling verkend. Het zal dan ook duidelijk worden of er een goede match is tussen de coach en de cliënt. Dit is namelijk een voorwaarde voor het slagen van het coachingstraject. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Eindhoven. Een coachwandeling in de natuur is ook mogelijk.

Stuur een bericht naar deze coach