S.A. (Sophie) Rutgers

Aansluitnr. 30569

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Teambuilding
Timemanagement
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Drukdrukdruk, misschien té druk? Ga stress niet uit de weg, maar krijg het onder controle zodat het weer vóór je werkt!

Iedereen heeft momenten in zijn leven dat het (even) niet vanzelf gaat. Volgens cijfers van CBS en TNO had zelfs 1 op de 7 werknemers in 2017 last van burn-out klachten. Hoe mooi zou het zijn als je dit kan voorkomen, of kan zorgen dat je er sterker uit komt!

Mijn klanten willen hun zelfleiderschap ontwikkelen, onderzoeken wat hun energiegevers (“opladers”) zijn, en zo hun stress managen zodat ze (weer) lekker in hun vel zitten en met vertrouwen hun keuzes kunnen maken. Zo zetten zij stress om in energie!

Heb jij momenteel last van stress over uitdagingen in zelfvertrouwen, carrière, samenwerking en/of communicatie? Of wil je stress op deze gebieden voorkomen?

Dan help ik jou graag! Mijn naam is Sophie Rutgers en ik ben coach, trainer en eigenaar van The Stressmanagement Company. Naast het begeleiden van mensen die in een burn-out terecht zijn gekomen, focust The Stressmanagement Company zich met name op preventie. Preventie van een burn-out door in te zetten op het managen van je stress, maar ook van je energie. Want stress hebben we allemaal, maar energie hebben we ook! Hoe houden we die twee nou beter in balans? En hoe kan je als organisatie je werknemers hierin ondersteunen en faciliteren? Door middel van een complete stressmanagement aanpak, mede gebaseerd op eigen ervaring, streeft The Stressmanagement Company naar een burn-out vrij Nederland!

Stuur een bericht naar deze coach