Saskia Evertsen

De Bovenstroom Coaching & Training ADHD in Bedrijf Coaching en Training

Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden
Nederland

+31641711502
saskia@debovenstroom.nl
www.debovenstroom.nl

S. (Saskia) Evertsen

Aansluitnr. 30545

Leeuwarden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
E-coach
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Conflicten
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Ondernemen
Ontslag
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verlies
Verslaving
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Coaching met diepgang en lichtheid.

Als je vastloopt in het werk, heeft dat (ook) met patronen in jezelf te maken. Je functioneert, handelt en reageert, zoals je het onbewust hebt opgeslagen. Daardoor kun je met goede tips en trics bijsturen, maar meestal niet de slag maken die je graag zou willen maken. Als het je makkelijk kon veranderen, dan had je dat al gedaan.

Wat je daarom verder helpt, is coaching die je jouw individuele manier van ervaren, als startpunt neemt. Met veel oog voor je kwaliteiten ook. Zo kom je veel sneller bij de kern. En wordt ontwikkelen en veranderen logisch; geen strijd meer in jezelf maar een natuurlijke volgende stap.

Mijn basis is NLP, en ik werk met methodiek als systemisch werken, EMDR, hypnotherapie, vaardigheidstraining en meer. We stemmen samen af wat bij jou past. Je kunt ook voor loopbaanoriëntatie bij mij terecht, om te ontdekken welk werk echt bij je past.

Met De Bovenstroom én vanuit Adhd in Bedrijf help ik mensen met veranderen, ontwikkelen, grip, balans en veerkracht. Ook online.

Bijvoorbeeld omdat je last hebt van stress, (dreigende) burnout, onzekerheid, depressie of angst. Of van 'iets' wat je maar niet lukt om te veranderen. Of omdat je nu wel eens écht vat wilt op je add, adhd of hsp. In één zin: voor die dingen in jezelf waar je wel klaar mee bent.

Want veranderen is lichter en makkelijker wanneer je grip hebt op dieperliggende patronen, overtuigingen, triggers en ook neurobiologie. Je ontdekt hoe jouw probleem in elkaar zit, hoe je het los kan laten en wat je handiger kan doen. Je pakt je spanning, dat volle hoofd, onhandige gedrag of die opspelende emoties aan, en zo ontstaat er ruimte voor wat je wél wilt, nieuwe mogelijkheden.

Je vindt jouw positieve balans is en lhoe je die uitbouwt. Dit is een persoonlijk proces, en heeft direct effect op je werk en bovenal op je eigen welbevinden.
Mijn doel is dat jij 'past' in je werk en in je leven. Zodat wie jij bent, wat je kunt, wat je wilt én hoe je dat doet, samenkomen. En je veerkrachtig in het leven staat en lekker aan de slag bent met wat je dagelijks doet.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Naar het traject dat bij jou, of bij een medewerker, past? Je bent welkom om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken!

Noot voor add- en adhd-coaching: een diagnose is niet nodig. Het gaat om jou als persoon en hoe jij zo prettig mogelijk de regie op je eigen leven hebt. Een diagnose kan voor jezelf en je omgeving veel verduidelijken, en dan is het belangrijk, maar verder ben ik no-label coach.

Stuur een bericht naar deze coach