STEM op 'Het Coachboek van 2012'

Jaarlijks komen er honderden boeken op de markt, waarvan er velen interessant kunnen zijn voor coaches. Welk boek moet u als geïnteresseerde in coaching ECHT gelezen hebben? Doe mee en stem op 'Het Coachboek 2012'. 

Het Coachboek van 2012 
Om te bepalen welke boeken onder coaches het meest populair zijn organiseren we de competitie het 'Coachboek van 2012'. 

U kunt uw stem uitbrengen op het 'Coachboek van 2012' via deze knop: STEM 

Met uw stem maakt u tevens kans om de 'boekenkist' met ruim 40 gesigneerde coachboeken te winnen!

De uitslag van de stemming zal worden gepubliceerd op 5 november 2012. De auteurs van de boeken met de meeste stemmen worden uitgenodigd om tijdens het NOBCO Boekenbuffet een lezing of workshop te verzorgen over het eigen boek. Tevens zal tijdens het buffet bekend worden gemaakt wie de winnaar is van de boekenpot met 40 coachboeken!

Het Boekenbuffet op 29 november 2012

Met dit nieuwe initiatief willen we (potentiële) schrijvers, auteurs en lezers van coachboeken bij elkaar brengen om de inhoud van nieuwste boeken tot leven te brengen. Dit doen we in een informele sfeer.

Tijdens het Boekenbuffet op 29 november 2012 zullen de auteurs van de populairste boeken lezingen en workshops verzorgen. Tevens zullen uitgevers aanwezig zijn om met potentiële nieuwe auteurs in contact te komen. Voor wie dat wil, is er ook informatie over ‘hoe kom ik tot het schrijven van een boek’. Gedurende het hele evenement is er een boekenmarkt met stands van auteurs en initiatiefnemers van interessante professionaliseringtools, zoals spellen, coachkaarten, fotomateriaal, online uitgevers en meer.  

Boekenbuffet bezoeken?

Kom naar deze feestelijke bijeenkomst, struin over de boekenmarkt, geniet van de borrel en het gezamenlijk diner en ontmoet een uitgever die bij u past. Nog niet ingeschreven voor dit unieke evenement? Doe dit vandaag nog, want er is beperkt plek (vol = vol).

NOBCO coaches kunnen zich inschrijven via deze link: Boekenbuffet 
Externen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar:  info@nobco.nl

Terug naar overzicht