Coachen met Paarden - 3 Workshops

Aangezien de afgelopen jaren, paarden een waardevolle rol zijn gaan spelen in coaching, organiseert de Vaksectie Natuur Coaching op 20 juni 2017 een workshop Coachen met Paarden. Paarden worden in coaching ingezet rond alle denkbare coachvragen, zowel op gebied van persoonlijke groei als op gebied van professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld communicatie, samenwerking, loopbaan, leiderschap. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om de veelzijdige bijdrage van paarden binnen coaching zelf te ontdekken en met elkaar nader te onderzoeken.

Deze middag is bedoeld ter inspiratie, voor NOBCO coaches en andere geïnteresseerden. De paardencoach professionals Inge Kroesen, Esther van der Velde en Therese Corbeij verzorgen met elkaar 3 parallelle workshops, die elk een bepaalde insteek binnen paardencoaching belichten. Aan bod komen het intrapsychische perspectief, ook wel “Paard als spiegel” genoemd (Inge), het “Systemisch perspectief” (Esther) en “Lichaamswerk met paarden” (Therese). In elke workshop krijgen een aantal bezoekers de kans om de coaching zelf te ervaren; de paardencoaches vragen ter plekke wie met hen en het paard willen werken. Het programma is zo opgebouwd, dat je als bezoeker alle drie de interactieve workshops kunt volgen.

Datum: 20 juni 2017
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Begeleiding: Inge Kroesen, 3PK insight inside, www.3pk.nl, Esther van der Velde, VCG Horses, https://www.vcghorses.nl/paardencoaching en Therese Corbeij, Marengo training & coaching, www.marengotrainingen.nl.
Locatie: Integraal Centrum VCG Horses in Cromvoirt, bij Den Bosch, www.vcghorses.nl
Kosten:  € 45,- (excl. BTW) voor NOBCO coaches (gratis voor leden van de Vaksectie Natuur Coaching) en € 75,- (excl. BTW) voor overige deelnemers. 

Bent u niet aangesloten bij de NOBCO, maar wilt u wel een bijeenkomst bijwonen? Vul dan het contactformulier in.

Direct aanmelden is alleen mogelijk indien u ingelogd bent.