Werken met 'The Work of Byron Katie'

Direct aanmelden is alleen mogelijk indien u ingelogd bent.

Sprekers: Margreet van Persie en Marianne Blokvoort

Voor ons is The Work een continu proces om onze eigen werk- en levenshouding helder te krijgen en te houden. Daarnaast is het een werkzame methode om cliënten individueel en in teams te begeleiden. Door onze jarenlange ervaring als leidinggevenden in diverse organisaties, kennen wij de dagelijkse weerbarstige praktijk goed. Bij ons daarom geen theoretische concepten, rollenspellen of bedachte cases. We sluiten aan bij de realiteit, bij de concrete situatie.

Doel
Kennismaking of verdieping in de werkwijze van The Work door zelf de werkwijze actief toe te passen als coach én als cliënt. De workshop is ervaringsgericht: het accent ligt op doen, ervaren, reflecteren en leren.

Thema’s
• Aanwezig zijn en aandachtig zijn
• Verdieping van zelfinzicht
• Je innerlijke houding als startpunt van elk gedrag

Meerwaarde
The Work is een werkwijze die leidt tot verbinding tussen hoofd en hart, verstand en gevoel. Zowel bij de cliënt als bij de coach. We ervaren hoe anders het is om te werken van uit een ‘I don’t know’-mind.

Over de sprekers
Internationaal gecertificeerde facilitators in The Work of Byron Katie. The Work biedt hen in hun werk als coach, trainer en consultant een heldere en praktische aanvulling op andere richtingen en werkwijzen.
Zie www.theworkmaids.com.

Datum: 24 april 2012
Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur
Locatie:  Haarlem
Kosten: € 45,- (excl. BTW), NOBCO coaches: gratis
Maximaal aantal deelnemers: 30

Terug naar overzicht

In: NOBCO Activiteiten